CENZAA

Welkom in de wereld van CENZAA.

Vanuit mijn oogpunt bekijk ik schoonheid vanuit meerdere hoeken. Ik wil lekker in mijn vel zitten, rust ervaren in mijn hoofd en lichaam, en wanneer ik tot rust wil komen wil ik dat alles ontspant. Cenzaa biedt kwalitatief hoogwaardige producten aan en heeft een uniek 6-stappenplan ontwikkeld voor een gezonde lifestyle. Tevens heeft Cenzaa mooie producten die uitgaan van het unieke PCN2 systeem:

Phytoceuticals: hoogwaardige stamcelcomponenten.

Cosmeceuticals: resultaatgerichte werkstofcomplexen.

Nutraceuticals: maximale ‘inside out’ voedingsextracten.

Neuroceuticals: optimale gezondheid en intens geluksgevoel.

Ons eigen krachtige DNA dat aanzet om huidverbetering te stimuleren. Het beste beter te maken. Volledig afgestemd op jouw behoefte, zodat jij de allerbeste versie van jezelf wordt!

Cenzaa_skincare_PCN2_Phytoceuticals

CENZAA’S PHYTOCEUTICALS

Phytoceuticals zijn 100% actieve werkstoffen en worden geheel gewonnen uit de natuur. Uniek is de plantenstamceltechnologie: ook wel het DNA van een plant genoemd. Phytoceuticals zijn buitengewoon krachtige antioxidanten die:

  • De levensduur van jouw huidstamcellen verlengen
  • DNA-schade aan jouw huid voorkomen
  • Jouw huid beschermen tegen photo-aging
  • Het verouderen van jouw huid vertragen
Cenzaa_skincare_PCN2_Cosmeceuticals

CENZAA’S COSMECEUTICALS

Cosmeceuticals zijn zeer hoogwaardige werkstofcomplexen. Elke cosmeceutical heeft zijn eigen specifieke werking. De Cenzaa producten worden cosmedisch genoemd, omdat Cenzaa werkt met een zeer hoge dosering actieve werkstoffen die grenzen aan het farmaceutische.

Cenzaa_skincare_PCN2_Nutraceuticals

CENZAA’S NUTRACEUTICALS

Nutraceuticals zijn een reeks planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals proteïne, mineralen, vitaminen, enzymen, antioxidanten en aminozuren. Dit noemt Cenzaa de inside-out voedingsextracten. Deze superfoods zorgen voor maximaal herstel en comfort van de huid.

Cenzaa_skincare_PCN2_Neuroceuticals

CENZAA’S NEUROCEUTICALS

Neuroceuticals hebben een zeer positief effect op de gemoedstoestand. Hiermee wordt de ultieme Cenzaa beleving gecreëerd en worden positieve effecten op de huidconditie geboden. De specifieke ingrediënten die Cenzaa gebruikt, stimuleren de aanmaak van gelukshormonen, waardoor de stemming positief wordt beïnvloed.