Specialisaties

Mijn filosofie als schoonheidsspecialiste is dat een gezonde huid zal ontstaan wanneer er een perfecte balans is tussen de juiste verzorging van uw huid en uw geestelijke gesteldheid. Tijdens al mijn behandelingen streef ik er dan ook naar uw zintuigen dusdanig te prikkelen, zodat u volledig zult ontspannen.

Door middel van een persoonlijk gesprek bepaal ik uw huidconditie en bepaal ik wat uw grootste behoeftes zijn. Hier stem ik mijn behandeling op af, zodat u een maatwerk behandeling krijgt die op uw wensen is afgestemd.

Tijdens uw behandeling kunt u de muzieksfeer volledig zelf bepalen om optimaal te ontspannen en tot rust te komen. Na afloop van de behandeling zult u met een opgeladen huid en ontspannen gevoel naar huis gaan.

Het volledige aanbod aan behandelingen en de prijzen vind u hier

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - sportmassage

Sportmassage

Wilt u de spieren goed losgemaakt hebben? Dan is een sportmassage echt wat voor u! Een sportmassage zorgt voor een goede doorbloeding van uw spieren, waardoor opgehoopte afvalstoffen zoals bijvoorbeeld melkzuren beter worden afgevoerd. Afhankelijk van de duur van de behandeling bespreek ik van tevoren met u welke gebieden extra aandacht moeten krijgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Schoonheidssalon Zensi - acnébehandeling

Acné

Acné is een nare aandoening, welke kan leiden tot huidveroudering en littekens. Graag maak ik met jou een plan om je acné te bestrijden! Acné heeft de nare eigenschap steeds weer terug te komen. Het is dan ook belangrijk om pas met de behandeling te beginnen wanneer je de tijd en ruimte hebt om het behandelplan vol overgave te volgen.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden behandeling vaak voor een gedeelte of zelfs volledig vergoed! Informeer voor meer informatie over deze vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - cosmetische shiatsu

Reikie

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. In westerse reiki wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam met een veronderstelde vorm van levensenergie wordt behandeld.

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - voetreflexologie

Voetreflexologie

Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd met als resultaat dat symptomen en klachten kunnen verminderen of verdwijnen.’

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - visagie

Visagie

Door een gezonde make-up te gebruiken kun je de mooiste versie van jezelf zijn terwijl je de gezondheid van je huid waarborgt. Ik gebruik de producten van Jane Iredale. Deze zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die voor ieder huidtype niet alleen een passende verzorging bieden, maar ook direct een prachtige gezonde look creëren.