Specialisaties

Mijn filosofie als schoonheidsspecialiste is dat een gezonde huid zal ontstaan wanneer er een perfecte balans is tussen de juiste verzorging van uw huid en uw geestelijke gesteldheid. Tijdens al mijn behandelingen streef ik er dan ook naar uw zintuigen dusdanig te prikkelen, zodat u volledig zult ontspannen.

Door middel van een persoonlijk gesprek bepaal ik uw huidconditie en bepaal ik wat uw grootste behoeftes zijn. Hier stem ik mijn behandeling op af, zodat u een maatwerk behandeling krijgt die op uw wensen is afgestemd.

Tijdens uw behandeling kunt u de muzieksfeer volledig zelf bepalen om optimaal te ontspannen en tot rust te komen. Na afloop van de behandeling zult u met een opgeladen huid en ontspannen gevoel naar huis gaan.

Het volledige aanbod aan behandelingen en de prijzen vind u hier

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - sportmassage

Sportmassage

Wilt u de spieren goed losgemaakt hebben? Dan is een sportmassage echt wat voor u! Een sportmassage zorgt voor een goede doorbloeding van uw spieren, waardoor opgehoopte afvalstoffen zoals bijvoorbeeld melkzuren beter worden afgevoerd. Afhankelijk van de duur van de behandeling bespreek ik van tevoren met u welke gebieden extra aandacht moeten krijgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Schoonheidssalon Zensi - acnébehandeling

Acné

Acné is een nare aandoening, welke kan leiden tot huidveroudering en littekens. Graag maak ik met jou een plan om je acné te bestrijden! Acné heeft de nare eigenschap steeds weer terug te komen. Het is dan ook belangrijk om pas met de behandeling te beginnen wanneer je de tijd en ruimte hebt om het behandelplan vol overgave te volgen.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden behandeling vaak voor een gedeelte of zelfs volledig vergoed! Informeer voor meer informatie over deze vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - cosmetische shiatsu

Cosmetische Shiatsu (drukpuntmassage)

Tegenwoordig heeft iedereen een druk leven. Het gevolg is dat kwaaltjes als hoofpijn, schouderpijn en een ongezonde huid opspelen. Om dit te verhelpen kiest men vaak voor het populaire acupunctuur, maar weet niet dat deze variant zonder naalden vaak net zo effectief is.

Een Shiatsumassage richt zich net als acupunctuur op de hoofdenergiebananen (meridianen). Tijdens een Shiatsumassage maak ik deze meridianen vrij, waardoor de pijn zal verlichten. Het gevolg is dat u zich veel relaxter en ontspannen zult voelen.

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - voetreflexologie

Voetreflexologie

Schoonheidssalon Zensi Barneveld - visagie

Visagie