Acné

Een nare aandoening, welke kan leiden tot huidveroudering en littekens. Deze aandoening kom ik vaak tegen, wat voor mij dan ook de reden was om mij hierin te specialiseren. Wanneer je last hebt van Acné speelt onzekerheid ook vaak een rol. Graag maak ik met jou een plan om je Acné en deze onzekerheid te bestrijden!

Acné heeft de nare eigenschap steeds weer terug te komen. Het is dan ook belangrijk om pas met de behandeling te beginnen wanneer je de tijd en ruimte hebt om het behandelplan vol overgave te volgen.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden behandeling vaak voor een gedeelte of zelfs volledig vergoed! Informeer voor meer informatie over deze vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Shiatsu (drukpuntmassage)

Tegenwoordig heeft iedereen een druk leven. Het gevolg is dat kwaaltjes als hoofpijn, schouderpijn en een ongezonde huid opspelen. Om dit te verhelpen kiest men vaak voor het populaire acupunctuur, maar weet niet dat deze variant zonder naalden vaak net zo effectief is.

Een shiatsu massage richt zich net als acupunctuur op de hoofdenergiebananen(meridianen). Tijdens een Shiatsu massage maak ik deze meridianen vrij, waardoor de pijn zal verlichten. Het gevolg is dat u zich veel relaxter en ontspannen zult voelen.

Sportmassage

Wilt u de spieren goed losgemaakt hebben? Dan is een sportmassage echt wat voor u! Een sportmassage zorgt voor een goede doorbloeding van uw spieren, waardoor opgehoopte afvalstoffen zoals bijvoorbeeld melkzuren beter worden afgevoerd. Afhankelijk van de duur van de behandeling bespreek ik van tevoren met u welke gebieden extra moeten krijgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.